Uw vastgoedmakelaar in Kapelle-op-den-Bos!

 

PRO-VASTGOED-IMMO

Ook al is ons bedrijf net opgestart, u kan rekenen op de ruime ervaring in de bouw- en vastgoedsector van ons supergemotiveerd team.

Wij staan garant voor een professionele aanpak en streven naar optimale klantentevredenheid en een succesvolle samenwerking met alle partijen.

Ons kantoor specialiseert zich in verkoop en verhuur van woningen, appartementen en gronden.  U kan steeds bij ons terecht voor een vrijblijvende waardebepaling.

Energiedeskundige type A

Bij verkoop of verhuur van een woning/appartement moet u als eigenaar een EnergiePrestatieCertificaat (EPC) kunnen voorleggen aan geïnteresseerden.
Dit verplichte attest kan enkel opgemaakt en afgeleverd worden door een erkend energiedeskundige type A. Ons erkenningsnummer is EP15602. Wij kunnen dit attest voor u opmaken.

Pro-Vastgoed - Promoting en projectbegeleiding

Wij investeren in gronden en bouwen er een modern en kwaliteitsvol project op. Deze projecten worden steeds nauwlettend door onszelf opgevolgd waardoor de kans op misverstanden bijna nihil is. Op deze manier kunnen wij steeds dicht bij onze oplevertermijn blijven. Voor meer informatie over onze nieuwbouwprojecten kan u gerust een kijkje nemen in onze "nieuwbouwmodule".

Kwaliteit, duurzaamheid en optimale serviceverlening zijn onze primaire sleutelwoorden!

Verder begeleiden wij graag uw eigen bouwproject, verbouwing of nieuwbouwproject, naar een optimaal en kwaliteitsvol eindresultaat. Met onze jarenlange ervaring in bouw en techniek zijn wij ervan overtuigd u het beste te kunnen bieden!

Hou me op de hoogte

Op zoek naar een nieuwe woonst, maar de woning van uw dromen nog niet gevonden? Schrijf je in en ontvang per mail onze laatste nieuwe panden die overeenstemmen met uw ingegeven zoekcriteria.

Schrijf je nu in

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons